BOSE QC35 QuietComfort aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, ezüst
127 900  Ft 100 708  Ft Áfa nélkül

Értékelje elsőként!

Availability: Készleten

Vagy
B 759944-0020

Vezeték nélküli fejhallgató Acoustic Noise Cancelling technológiával

Részletes leírás » Összehasonlít »


  • Az iparvezető zajcsökkentés még halkabbá teszi a halk hangokat, és jobban hangzik tőle a zene
  • Vezeték nélküli csatlakozás az eszközökhöz a Bluetooth és az NFC párosítás által
  • Töltésenként akár 20 óra vezeték nélküli zenehallgatás, vezetékesen pedig 40 óra
  • Az elsőrangú anyagok könnyűvé és kényelmessé teszik az egész napos zenehallgatáshoz
  • A Bose Connect alkalmazás segít a párosított eszközök kezelésében, és személyre szabott élményt nyújt
Részletek


A Bose legjobbja épp most lett vezeték nélküli

Több mint 40 évig kutattuk, hogyan lehetne elérni a legjobb zajcsökkentést a világon. Aztán megszállottan törekedtünk arra, hogy ezt vezeték nélkülivé tegyük. Az eredmény: A QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató. Szabaduljon meg a kábelektől, és csatlakozzon egyszerűen az eszközeire a Bluetooth® és NFC párosítás által. A hangerő-optimalizált hangszínszabályozási technológia kiegyensúlyozott hangzást nyújt minden szinten, miközben a zajszűrő, kettős mikrofon jól érthető hívásokat biztosít még szeles vagy zajos környezetben is.

Ez a legjobb fejhallgatónk. A vezeték nélküli kialakítás során egy cél lebegett a szemünk előtt: zökkenőmentesen szerettük volna ötvözni a Bluetooth és az Acoustic Noise Cancelling technológiánkat anélkül, hogy az a technológiák vagy a híres hangteljesítményünk rovására menne. Próbálja ki Ön is – és azután nem fog tudni nélküle élni.

 

Zene jobb hangzással

Csak be kell kapcsolni, és azonnal elhalkul a zaj. A kedvenc dalai új magasságokba emelkednek, olyan gazdagon és tisztán szólalnak meg, hogy úgy érezheti, most először hallja őket. Varázslat a fül számára – de mégis valóság. A fülre illeszkedő részek belső és külső részén lévő mikrofonok pontos elrendezése felelős érte. Ez egy szabadalmazott elektronika, mely folyamatosan méri és összehasonlítja a külső zajokat, majd ennek megfelelően reagál. Emellett az elektronika ugyanolyan mértékű, de ellentétes jelet küld a fülre illeszkedő részek hangsugárzóihoz, hogy kiszűrje a zajokat. Mindezt azért, hogy Ön élvezhesse a kedvenc zenéit – vagy a szükséges csendet.

 

Kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidő

Az általános vélekedés szerint a vezeték nélküli fejhallgatók csökkentik az akkumulátor üzemidejét. Mi változtattunk ezen a felfogáson. Tényleg? A lítiumion-akkumulátorunk méretének és formájának testre szabásával optimalizáltuk a fülre illeszkedő részekben elérhető helyet–mindezt úgy, hogy sem az illeszkedés, sem a kényelem nem csorbult. Most akár 20 órát nyerhet, amikor vezeték nélkül használja a fejhallgatót, ami kiemelkedő időtartam a vezeték nélküli fejhallgatók esetében. Emellett akár 40 órányi vezetékes használatban lehet része.

 

Még halkabb csend

Az elektronikus zajküszöb a másik vesszőparipánk. A fejhallgató zajküszöbe az a halk sistergés, melyet akkor hallhat, amikor csendes környezetben hallgat zenét. Mivel ez a zaj nem mérhető, folyamatosan fejlesztettük a QC35 fejhallgatóinkban lévő elektronikát, amíg a halk sistergés szinte már észrevehetetlen nem lett.

 

Prémium anyagok az egész napi kényelemért

Az anyagok fontosak. Éppen emiatt a QC35 fejpánt nem csak puha, hanem fényűző is. Alcantara® szövettel van körbevonva – a puha fedőanyagot neves nemzetközi vállalatok használják különféle területeken, például jachtoknál és felsőkategóriás autóknál –, így jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz. A fülpárnák műbőrből készülnek, és szilikontömítést tartalmaznak a passzív zajcsökkentés érdekében.

 

Könnyű és tartós? Tényleg?

A megfigyelések szerint a könnyű fejhallgatók műanyagból készülnek, és könnyen eltörnek. Ezért mi nem használunk műanyagot. Üvegszálas nejlont alkalmazunk, mely könnyed érzést nyújt, de kiváló tartósságot biztosít. A fejhallgatókon végzett utolsó simítások szintén említésre méltóak. A fejhallgató rugói és csuklói rozsdamentes acélból készültek, hogy a fejhallgató kellően tartós legyen a mindennapi használathoz.

 

Egyszerű kezelhetőség

A Bluetooth-képes eszközökhöz való csatlakozás és a köztük való átváltás – például iPadről az iPhone-ra, amikor jön egy bejövő hívás – immár lényegesen egyszerűbb. Az ingyenes Bose Connect alkalmazás gondoskodik a kapcsolatok kezeléséről egy intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül. Miután a fejhallgatót több eszközzel is párosította, a váltás automatikusan végrehajtódik – amikor csak Ön szeretné. Az alkalmazás szoftverfrissítéseket és termékötleteket is nyújt, valamint lehetővé teszi a beállítások testre szabását is.

Töltse le az ingyenes Bose Connect alkalmazást Apple vagy Android™ mobileszközére:

Töltse le az Apple App Store áruházból

Töltse le a Google Play™ áruházból

Technikai részletek
Cikkszám
B 759944-0020
Hol vásárolható meg?
VéleményekÍrja le saját véleményét

Értékelése: BOSE QC35 QuietComfort aktív zajszűrős, kábel nélküli fejhallgató, ezüst

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Minőség
Ár
Érték
Letöltések
Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek kiválasztva.